Νέες Δεξιότητες. Νέες Ευκαιρίες.

Δωρεάν εκπαίδευση και εργαλεία που διευκολύνουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να αναπτύξουν την καριέρα ή την επιχείρησή τους.

Διαβάστε την αποστολή μας

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τα εκατομμύρια των ανθρώπων στην Ευρώπη που εξελίσσονται με τη βοήθεια της Google, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα και τα προγράμματα εκπαίδευσής μας. Από το 2015, πάνω από 5 εκατομμύρια άτομα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική ανέπτυξαν την επιχείρηση και την καριέρα τους μέσα από την εκπαίδευση της Google και των συνεργατών μας. Για το μέλλον, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων εκπαίδευσης ώστε ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να καταφέρουν να εξελιχθούν με τη βοήθεια της Google.

Matt Brittin

Πρόεδρος, Επιχειρηματικές δραστηριότητες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Οι δραστηριότητές μας

"Το ίντερνετ είναι μαγικό. Ξέρεις αμέσως αν αυτό που κάνεις δουλεύει κι έχεις τη δυνατότητα να το προσαρμόζεις διαρκώς, για να πετύχεις αυτό που θέλεις."Ευγενία Σιβίτου, Ιδιοκτήτρια, Yoga on Crete

Για προσωπική ανάπτυξη

Ένα βραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθά τον καθένα να αποκτήσει νέες δεξιότητες και να αναπτύξει την καριέρα του.

Μάθετε περισσότερα

Κύρια προγράμματα

Grow Greek Tourism Online
Grow Greek Tourism Online

Στην Ελλάδα βοηθάμε τις τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο, μέσω των δωρεάν online μαθημάτων αλλά και των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Παιχνίδια Blockly
Παιχνίδια Blockly

Ένα οπτικό περιβάλλον προγραμματισμού που απευθύνεται σε παιδιά για την εκμάθηση των βασικών αρχών προγραμματισμού. Διαθέσιμο σε 40 γλώσσες.

CS First
CS First

Εκπαιδευτικά προγράμματα και προβολή περιεχομένου που βασίζεται σε βίντεο για τη δημιουργία συναρπαστικών εμπειριών σχετικά με την πληροφορική που απευθύνονται σε νεαρούς μαθητές.

Βραβεία RISE
Βραβεία RISE

Επιχορηγήσεις και πόροι ανάπτυξης δυνατοτήτων για οργανισμούς που αναλαμβάνουν εξωακαδημαϊκές εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες στον τομέα της πληροφορικής για μαθητές.

"Θεωρούμε τη χρήση των εργαλείων της Google πολύ σημαντική για τη δουλειά μας. Δεν υπάρχει άλλο κανάλι επικοινωνίας με τέτοια σχέση κόστους-αποτελέσματος."Ελένη Ζαχαροπούλου, Εκπρόσωπος της εταιρίας, Favela

Για επιχειρήσεις

Εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαλεία που διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν στο διαδίκτυο.

Μάθετε περισσότερα

Κύρια προγράμματα

Google AdWords
Google AdWords

Το διαφημιστικό εργαλείο της Google επιτρέπει την προβολή επιχειρήσεων σε πελάτες τη στιγμή που αναζητούν στο Google όσα προσφέρουν οι επιχειρήσεις.

Αναζήτηση Google
Αναζήτηση Google

Η Αναζήτηση Google δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εντοπίζονται από άτομα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ορατά και προσβάσιμα.

Google Analytics
Google Analytics

Το Google Analytics, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, να βρουν περισσότερους επισκέπτες ή να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους για κινητά, προσφέρει τις απαντήσεις και τις πληροφορίες που απαιτούνται για εγγυημένα αποτελέσματα.

Google My Business
Google My Business

Το Google My Business τοποθετεί τα στοιχεία μιας επιχείρησης στην Αναζήτηση, στους Χάρτες και στο Google+, προκειμένου οι πελάτες να μπορούν να τα βρίσκουν ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Google Digital Academy
Google Digital Academy

Αυτή η ακαδημία με τα μοναδικά μαθήματα και εργαλεία βοηθά τους συνεργαζόμενους πελάτες και τις διαφημιστικές εταιρείες να αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται, έτσι ώστε να ξεχωρίζουν στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο.

Google Partners
Google Partners

Οι συνεργάτες που συμμετέχουν στο Partners είναι εταιρείες διαδικτυακού μάρκετινγκ που εμπιστεύεται η Google. Οι κάτοχοι των επιχειρήσεων μπορούν να συνεργαστούν με κάποιον συνεργάτη, προκειμένου να επιτρέψουν τη διαχείριση του διαδικτυακού τους μάρκετινγκ από πιστοποιημένους ειδικούς.

GSuite
GSuite

Businesses can get email, cloud storage, collaboration tools and other business apps with GSuite.

"I’ve wanted to do this since 2010, and I’m really happy it’s what I’m doing today. Google has been instrumental in it all."Edwin Broni-Mensah, Founder and Water Guy, GiveMeTap

Για νεοφυείς επιχειρήσεις

Δυνατά προϊόντα και ευέλικτα προγράμματα που βοηθούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις να εξελιχθούν σε ανεπτυγμένες επιχειρήσεις.

Μάθετε περισσότερα

Κύρια προγράμματα

Cloud Platform για νέες επιχειρήσεις
Cloud Platform για νέες επιχειρήσεις

Το Cloud Platform προσφέρει 100.000 $ σε πίστωση και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, σε νέες επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις. Η Google διαχειρίζεται διακομιστές χώρων αποθήκευσης, βάσεων δεδομένων και εφαρμογών, απαλλάσσοντας από αυτήν τη διαδικασία τους ιδρυτές των επιχειρήσεων και τους επιχειρηματίες.

Google Launchpad
Google Launchpad

Το Launchpad παρέχει στους προγραμματιστές εφαρμογών και στις νέες επιχειρήσεις την τεχνολογία, τις εκδηλώσεις, τους διαδικτυακούς πόρους, την εμπειρογνωμοσύνη και τη βοήθεια της κοινότητας που είναι απαραίτητα για την κυκλοφορία και την ανάπτυξη των εφαρμογών τους.

Google Developer Groups
Google Developer Groups

Τα Google Developer Groups (GDG) είναι απλές κοινότητες για προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία προγραμματιστών της Google.

Ειδικοί της Google
Ειδικοί της Google

Ένα παγκόσμιο δίκτυο έμπειρων υπεύθυνων στρατηγικής προϊόντων, σχεδιαστών, προγραμματιστών και επαγγελματιών του μάρκετινγκ οι οποίοι υποστηρίζουν ενεργά τους προγραμματιστές.

Android
Android

Αυτό το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείται σε εκατοντάδες εκατομμύρια φορητές συσκευές σε όλο τον κόσμο. Το Android είναι προσαρμόσιμο, εύχρηστο και δωρεάν για προγραμματιστές και κατασκευαστές συσκευών.

AdMob
AdMob

Ένα παγκόσμιο δίκτυο διαφήμισης για κινητά που βοηθά τους προγραμματιστές εφαρμογών να δημιουργούν έσοδα και να προωθούν τις εφαρμογές τους για κινητά και tablet με διαφημίσεις.

Play Store
Play Store

Ένα "κατάστημα" που επιτρέπει στους επιχειρηματίες και τους προγραμματιστές να αναπτυχθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Τους τελευταίους 12 μήνες έγιναν μέσω αυτού 50 δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις εφαρμογών, ενώ χρησιμοποιείται από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες σε καθημερινή βάση.

"Google.org’s support has given Fondazione Mondo Digitale the opportunity to make a quantitative and qualitative leap in terms of both content and scope of activities. In particular it has enabled the Foundation to establish a uniquely innovative and meaningful programme for the unemployed youth of Italy."Mirta Michilli, CEO, Fondazione Mondo Digitale

Για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς

Νέες ευκαιρίες που διευκολύνουν τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να βρουν λύσεις για να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις, να διευρύνουν τη χρηματοδότησή τους και να αυξήσουν τον κοινωνικό αντίκτυπό τους.

Μάθετε περισσότερα

Κύρια προγράμματα

Google.org
Google.org

Η Google.org, το φιλανθρωπικό τμήμα της Google, αναζητά και υποστηρίζει άτομα σε όλο τον κόσμο που καινοτομούν με στόχο την καταπολέμηση των μεγαλύτερων προκλήσεων της ανθρωπότητας. Η Google.org, μέσω στρατηγικών επιχορηγήσεων και αξιοποιώντας τις δεξιότητες των εργαζομένων της Google, συμβάλλει στην ανάπτυξη των μη κερδοσκοπικών οργανισμών και στην επιτάχυνση του έργου τους.

Google Ad Grants
Google Ad Grants

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να μοιραστούν το σκοπό τους. Προσφέρει στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς 10.000 $ τον μήνα στο AdWords σε είδος, για να προωθήσουν την αποστολή και τις πρωτοβουλίες τους στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης Google.

Google Apps για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
Google Apps για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στη σουίτα του Google Apps, γεγονός που τους επιτρέπει να μειώνουν το κόστος τους σχετικά με τις υποδομές πληροφορικής και βοηθά το προσωπικό και τους εθελοντές να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά.

Πρόγραμμα YouTube για ΜΚΟ
Πρόγραμμα YouTube για ΜΚΟ

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες του YouTube οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για αυτούς, όπως είναι η επικάλυψη παρότρυνσης για δράση που μπορούν να τοποθετήσουν απευθείας στα βίντεό τους.

"Thanks to YouTube, we’ve grown to become a community of over 1 million people."Jamie Spafford, Co-Founder, SORTEDfood

Για δημιουργούς YouTube

Νέοι τρόποι που διευκολύνουν τους δημιουργούς να βελτιώσουν το βίντεο - περιεχόμενο τους, να χτίσουν βάσεις θαυμαστών και να μετατρέψουν τη δημιουργικότητά τους σε επάγγελμα.

Μάθετε περισσότερα

Κύρια προγράμματα

YouTube
YouTube

Το YouTube βοηθά μια νέα γενιά διαφοροποιημένων δημιουργών στο διαδίκτυο, παρέχοντάς τους μια βάση από την οποία μπορούν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους με χαμηλότερο κόστος, καθώς και τη δυνατότητα να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό.

Google Adsense
Google Adsense

Το AdSense είναι ένας απλός τρόπος με τον οποίο κάποιος μπορεί να μετατρέψει το πάθος του για κάτι σε μια προσοδοφόρα δραστηριότητα, προβάλλοντας στοχευμένες διαφημίσεις δίπλα στο διαδικτυακό περιεχόμενο ενός κατόχου ιστότοπου.

Content ID
Content ID

Το Content ID, το οποίο χρησιμοποιείται από περισσότερους από 5000 συνεργάτες, σαρώνει σε καθημερινή βάση βίντεο YouTube που έχουν συνολική διάρκεια πάνω από 400 έτη. Δίνει στους κατόχους δικαιωμάτων τη δυνατότητα ελέγχου του περιεχομένου τους, επιτρέποντάς τους να το αποκλείουν, να παρακολουθούν τη χρήση του ή να δημιουργούν έσοδα.

Blogger
Blogger

Το Blogger είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημοσίευσης ιστολογίου για κοινή χρήση κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο, το οποίο σας βοηθά να αναπτύξετε σχέσεις με δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες και να δημιουργήσετε τη δική σας επωνυμία.

Για πολιτιστικούς οργανισμούς

Διευκολύνουμε τους πολιτιστικούς οργανισμούς να ψηφιοποιήσουν την καλλιτεχνική συλλογή τους και να την κάνουν προσβάσιμη σε όλους.

Μάθετε περισσότερα

Κύρια προγράμματα

Πολιτιστικό Ινστιτούτο Google
Πλατφόρμα Πολιτιστικού Ινστιτούτου της Google

Είναι το μέρος όπου βρίσκεται το Art Project, History και το World Wonders, το οποίο λειτουργεί ως διαδραστική πλατφόρμα όπου οι συνεργάτες συγκεντρώνουν τους πολιτιστικούς τους θησαυρούς και τις ιστορίες τους με μοναδικούς νέους τρόπους.

Πολιτιστικό Ινστιτούτο Google
Σύστημα διαχείρισης και δημοσίευσης

Μέσω μιας ενιαίας διεπαφής χρήστη, οι συνεργάτες μπορούν με εύκολο τρόπο να διαχειριστούν και να δημοσιεύσουν τα ψηφιακά τους στοιχεία και τις ιστορίες τους σε πολλές πλατφόρμες.

Πολιτιστικό Ινστιτούτο Google
Τεχνολογία ψηφιοποίησης

Παρέχουμε το ειδικά σχεδιασμένο Street View και τη λειτουργία φωτογραφίας εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό μας να βλέπει ιστότοπους τέχνης και πολιτιστικής κληρονομιάς όπως ποτέ μέχρι τώρα.

Πολιτιστικό Ινστιτούτο Google
Προγράμματα κοινωνικής δραστηριότητας και εκπαίδευσης

Μέσω των διαδικτυακών εκδηλώσεων Art Talks, παρέχουμε διαλέξεις ζωντανής ροής που παρουσιάζονται από εκπαιδευτικούς και ιστορικούς σχετικά με θέματα της επιλογής τους.

Πολιτιστικό Ινστιτούτο Google
Το Εργαστήριο και το Πολιτιστικό Ινστιτούτο

Το Εργαστήριο που βρίσκεται στο Παρίσι καλωσορίζει ειδικούς, δημιουργικές ομάδες, επιμελητές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και εκπαιδευτές καλώντας τους να χτίσουν νέες γέφυρες ανάμεσα στην τεχνολογία και τον πολιτισμό.